Activitatea Goscom Orastie are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apa, tratarea si distributia apei catre consumatori, evacuarea apelor uzate si a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Orastie. Serviciile oferite actualilor dar si potentialilor clienti sunt prezentate mai jos.

[one_third]

serviciul public de alimentare cu apa

[dropcap2]1[/dropcap2]Sistemul public de alimentare cu apa potabila reprezinta ansamblul constructiilor si terenurilor, instalatiilor tehnologice, echipamentelor functionale si dotarilor specifice, prin care se realizeaza serviciul public de alimentare cu apa potabila.
[fancy_link link=”#”]Citeste mai mult…[/fancy_link]
[/one_third]

[one_third]

serviciul public de canalizare

[dropcap2]2[/dropcap2]Zilnic, folosim apa potabila pentru diverse activitati: spalatul vaselor, al hainelor, igiena personala etc. Odata utilizata, apa devine murdara. Sistemul de canalizare are rolul de a colecta aceasta apa inainte de a ajunge in mediul inconjurator.
[fancy_link link=”#”]Citeste mai mult…[/fancy_link]
[/one_third]

[one_third_last]

alte servicii pe care le oferim

[dropcap2]3[/dropcap2]Alte servicii pe care le oferim, cum ar fi : Analiza apa provenita din alte surse, Verificare metrologica a contoarelor, Lucrari de executie bransament / racorduri, Consultanta si avize.
[fancy_link link=”#”]Citeste mai mult…[/fancy_link]
[/one_third_last]

simtex