COMUNICATE

IN CURS DE ACTUALIZARE

TARIFE

Va informam ca potrivit Legii 175/2018 care modifica Legea 227/2015, taxa pe valoare adaugata aplicabila pentru serviciile de alimentare cu apa si de canalizare este de 9% incepand cu 01.01.2019.
In baza Hotararii 10-2018, preturile si tarifele se vor modifica dupa cum urmeaza:

Denumire

 • APA POTABILA
 • CANALIZARE-EPURARE

Pret/Tarif pentru populatie

 • 3,25 (lei/mc)
 • 2,83 (lei/mc)

Pret/Tarif pentru rest utilizatori

 • 2,98 (lei/mc)
 • 2,38 (lei/mc)

MODALITATI DE PLATA

IN CURS DE ACTUALIZARE

LUCRARI PROGRAMATE

IN CURS DE ACTUALIZARE

PROGRAMARE CITIRI

IN CURS DE ACTUALIZARE

FORMULARE

IN CURS DE ACTUALIZARE

MODALITATI DE VIDANJARE

Fiind un proces amplu, acest serviciu implica anumiti factori si anumite etape care trebuie urmarite pentru ca intreg procesul sa fie atat eficient, cat si prietenos cu mediul inconjurator.

Ce tipuri de vidanjare oferim?

 • pentru canalizare : se ocupa cu desfundarea sistemelor de canalizare, in cazul in care acestea se inunda sau au nevoie, pur si simplu, de eliminarea apelor menajere si de o curatare eficienta
 • pentru fose septice: aplicate in cazul gospodariilor care nu sunt conectate la o retea de canalizari, ci la un astfel de put sapat in pamant, in care ajung sa fie deversate apele menajere
 • pentru ape din subsoluri: serviciu necesar in cazul in care, in urma unor inundatii sau a unor deversari de ape pluviale puternice, canalizarile se infunda si refuleaza, iar curatarea si desfundarea acestora devine un obiectiv important

Cand si cum se face?

 • procesul se realizeaza prin intermediul unor autospeciale de tip vidanja, care se asigura ca procesul este realizat in mod corect, fara posibilitate emanarii de mirosuri sau de deversare accidentala a apei colectate
 • exista autorizatia speciala de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, prin care se garanteaza, practic, ca toate apele colectate vor fi procesate corect si nu vor fi difuzate ca atare in vreun curs de apa pentru a-l polua
 • serviciul detine un pret avantajos- un alt beneficiu de care pot profita toti clientii aflati in cautarea calitatii maxime la un pret decent

Acest proces trebuie repetat o data la cateva luni, pentru ca mecanismul fosei septice sa functioneze adecvat, fara probleme date mediului. SC ACTIVITATEA GOSCOM SA este alegerea potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

AUDIENTE

Director General, in zilele …., intre orele …

Pentru probleme diverse vă puteți adresa biroului de Relații cu Publicul sau la tel 0254.241.723.

INTREBARI FRECVENTE

IN CURS DE ACTUALIZARE

Aici gasiti un ghid infomativ în care sunt descrise etapele realizarii unui bransament de apa sau a unui racord de canalizare.

Atenţie! Furtul de apa se pedepseste conform legii si expune contravenientul la riscuri de debransare si plata de penalitati. In acesta situatie, este interesul dumneavoastra sa declarati situatia la Activitatea Goscom SA.

Puteti face acest lucru chiar aici, prin telefon 0254.241.723 sau prezentandu-va la sediul Activitatea Goscom SA Orastie din Piata Victoriei nr.19, Orastie.

O echipa de tehnicieni va veni să verifice instalatia dumneavoastra si, pentru a incheia contractul cu Activitatea Goscom SA, o sa va semnaleze eventualele remedieri care trebuie facute.

In acesta situatie trebuie sa incheiati un contract cu Activitatea Goscom SA. Pasii care trebuie urmati sunt prezentati aici.
In acesta situatie trebuie sa incheiati un contract cu Activitatea Goscom SA. Pasii care trebuie urmati sunt prezentati aici.
Aici gasiti un ghid infomativ in care sunt descrise etapele realizarii unui bransament de apa sau a unui racord de canalizare.

CHESTIONAR DE SATISFACTIE

IN CURS DE ACTUALIZARE

SESIZARI ONLINE

IN CURS DE ACTUALIZARE

DATE CU CARACTER PERSONAL

IN CURS DE ACTUALIZARE

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre SC ACTIVITATEA GOSCOM SA numai in masura permisa prin Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date. SC ACTIVITATEA GOSCOM SA, este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul xxxx/20xx.

Termeni in intelesul Regulamentului 2016/679:

 • date cu caracter personal – inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 • prelucrarea datelor cu caracter personal – inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind situatia contului lor de pe www.rebu.ro, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Regulamentul 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte va puteti adresa cu o cerere scrisa, semnata si datata, la registratura SC ACTIVITATEA GOSCOM SA. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

SC ACTIVITATEA GOSCOM SA poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, etc., alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

ACTIVITATEA GOSCOM SA