ANGAJAMENTUL CONDUCERII PRIVIND SISTEMUL DE
MANAGEMENT AL CALITATII, MEDIULUI SI SANATATII, SECURITATII OCUPATIONALE

Ne angajam sa asiguram indeplinirea obiectivelor in cele mai bune conditii, pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostri, a angajatilor si tuturor partilor interesate, la executarea lucrarilor de captare, tratare si distributie a apei in zona, la epurarea si evacuarea apelor uzate precum si la colectarea deseurilor nepericuloase in orasul Orastie si imprejurimi.
In acest scop, atentia noastra este focalizata pe cerintele si asteptarile clientilor, protectia mediului si a resurselor naturale, precum si protejarea vietii si sanatatii oamenilor care lucreaza cu sau pentru noi.
Sanatatea angajatilor si securitatea locului de munca reprezinta, de asemenea, un element important, deoarece are un efect benefic asupra angajatilor nostri. Noi luam in considerare toate aceste aspecte atunci cand luam decizii in organizatie.
Pentru a crea cadrul optim care sa permita realizarea acestor obiective, implementam si mentinem un sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala , conform standardelor SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001: 2008.
Acest sistem imbunatateste performantele societatii noastre si da incredere clientilor si tuturor partilor interesate in societatea noastra. Urmarim si obtinerea altor avantaje, cum ar fi transparenta, optimizarea proceselor si promovarea profesionalismului in organizatie.
Pentru realizarea acestor obiective, directorul general numeste Reprezentantul managementului pentru sistemul integrat, care coordoneaza implementarea, mentinerea si imbunatatirea sistemului de management integrat, in conformitate cu standardele de referinta alese, cu strategia si conditiile concrete existente pe plan intern si international.
Conducerea se angajeaza sa asigure integral resursele financiare, umane si materiale pentru realizarea obiectivelor propuse si se obliga sa depuna eforturi in scopul imbunatatirii continue a sistemului de management integrat implementat.

Director
Ing. Trif Ovidiu Tiberiu